PostHeaderIcon Babyshower

*** LET OP ***

Helaas is het tijdelijk niet mogelijk om de high tea in de Bonte Blikvanger te organiseren, i.v.m. Covid-19. Wat wel mogelijk is, is dat jullie zelf een (Amerikaanse) High Tea regelen en ik bij jullie thuis kom voor één van mijn diensten. Of dat jullie het in een ander restaurant plaats laten vinden en daar vragen of er een plekje is waar ik kan gipsen/buikschilderen/fotograferen. Onze excuses voor het ongemak!

Vind je het ook zo lastig om te bedenken wat je met de babyshower moet organiseren? Zoek niet verder, wij hebben een compleet pakket voor je voor een onvergetelijk zwangerschapsfeest! Het leukste babyshowerarrangement van Friesland!

Deze arrangementen bied ik aan in samenwerking met Bonte Blikvanger aan de Langebuorren 37 te Hallum (Friesland, zo'n 10 minuten ten Noorden van Leeuwarden). Het duurt zo'n 3 uren in totaal. Bij mooi weer kun je heerlijk op het zonnige terras vertoeven, maar ook binnen hebben ze een stijlvol ingerichte ruimte met een knusse, huiselijke sfeer. Zij zorgen voor allerlei vers bereide hapjes, met meerdere gangen en voor elk wat wils. Proef en geniet! Graag vooraf doorgeven of er rekening moet worden gehouden met diëten of allergieën. Tevens kun je hier terecht voor een kraamfeest als je baby geboren is. Je kunt dan mooi alle visite in één keer ontvangen op een dag die jou uitkomt, met geheel verzorgde catering.

De volgende drie pakketten bieden we aan (voor minimaal 6 personen):

Babyshower met High Tea i.c.m. een gipsbuik:
Dit arrangement bevat een High Tea; heerlijk ontspannen en bijkletsen onder het genot van diverse overheerlijke hapjes en originele theesoorten! Zelf hoef je als organisator nergens om te denken, dus je kunt gezellig meepraten en relaxen. Tussendoor kom ik langs om de buik van jullie vriendin/zus/collega te gipsen. Je kunt ervoor kiezen om de buik mee te nemen of door mij te laten bewerken met verf of mozaïek en later af te halen. De buik kun je gelijk "kaal" meenemen of eerst door mij laten bewerken. Houd er rekening mee dat het gipsen een kliederig werkje is, dus graag een (oude) legging, onderbroek en BH meenemen zodat de zwangere in haar eigen schone kleding weer naar huis kan ;)

Babyshower met High Tea i.c.m. een buikschildering:
Ook bij dit arrangement krijgen jullie een heerlijke High Tea. Tussendoor kom ik langs om de buik van jullie vriendin/zus/collega te beschilderen. Het leukst is dat jullie als vriendinnen/zussen e.d. zelf allemaal een afbeelding meenemen welke jullie bij de zwangere vinden passen. Zij kan ter plekke (het is tenslotte meestal een verrassing) een keuze maken uit jullie printjes. Ook graag een topje meenemen die ze tijdens de shoot kan dragen. Hierna wordt er van de zwangere een aantal foto's gemaakt. Bij deze minishoot krijgt de zwangere 10 foto’s (in hoge resolutie, zonder logo) die ze na een paar weken via een linkje krijgt toegestuurd.

Babyshower met High Tea i.c.m. een uitgebreidere fotoshoot:
Dit pakket bevat een heuse fotoshoot van de zwangere. Zij kan leuke accessoires gebruiken die ik meeneem en zij kan zelf eventueel ook accessoires en verschillende kledingsetjes meenemen. Als het een verrassing moet zijn, kunnen jullie als organisatoren/vriendinnen/zussen zelf voor kleding (denk ook aan een topje die de buik bloot laat, of een mooie Beha) en/of accessoires zorgen. Hierbij krijgt de zwangere 25 digitale solofoto's (in hoge resolutie, zonder logo, geen groepsfoto's inbegrepen) en kan de ze kiezen uit diverse bewerkingen.

Voor deze babyshowerarrangementen reken ik géén reiskosten. Voor de High Tea betaal je € 15,- p.p. Hierbij inbegrepen zitten diverse gangen met overheerlijke huisgemaakte verse zoete en hartige hapjes. In plaats van een High Tea kun je ook kiezen voor een lunch, vraag naar de mogelijkheden bij Bonte Blikvanger.

Bij de brasserie kun je niet pinnen!

Kijk gauw op de prijslijst voor de scherpe kosten van ons babyshower arrangement; een compleet verzorgd feest!

***

Wat vonden wij het gezellig bij de Bonte Blikvanger. De hapjes waren talrijk aanwezig en erg goed verzorgd! En de gipsbuik die Jitske tussendoor bij onze zus heeft gemaakt, is ook al zo mooi geworden! Bedankt voor de top-middag... Wij komen zeker nog eens!!!
Janna

***

27 oktober werd ik 's morgens 'ontvoerd' door mijn vriendinnen voor een leuke activiteit ivm mijn zwangerschap. Na een gezellig ritje in de auto, kwamen we uit in Hallum, een prachtig terpdorpje in Friesland. We waren er rond 12 uur en kregen een heerlijke pot verse thee. Daarbij overheerlijk zoetigheid met bonbons en scones in een prachtig pittoresk brasserietje. Zelf hou ik van schilderen en ben in onze vriendinnengroep vaak degene die bestempeld wordt als creatief brein. Als verrassing kwam Jitske binnen met de mededeling dat er een buikschildering werd gemaakt op mijn zwangere buik. Een hele bijzondere ervaring met mijn vriendinnen erbij. De brasserie was verder gesloten, dus er waren verder geen kijkers bij, wat het erg intiem maakte, zonder schaamte. We hebben de middag afgesloten met een mooie fotoshoot! De combinatie van de hightea en buikschildering maakte het alleen maar leuker! We hebben gelachen met zijn allen en de gastvrouwen deden vrolijk mee. Ik heb echt een geweldige middag gehad! Een aanrader voor iedereen die haar vriendin, zus, etc wil verrassen met een babyshower! En welke ook heel betaalbaar is. Als er nog een vriendin zwanger is, gaan we dit vast nog een keer doen! Bedankt!
Sofieke

***

Eind oktober hebben wij onze hoogzwangere vriendin verrast met een hightea en bellypaint in het pittoreske Hallum. De gehele brasserie hadden we deze dag voor onszelf, een gezellige plek waar we ons echt thuis voelden. De hightea was super verzorgd; lekkere zoetigheden en heerlijke door de brasserie zelfgemaakte aanvullende lekkernijen. Door de intieme sfeer, de goede verzorging en de mooie creatie van Jitske met aansluitende fotoshoot, hebben wij een hele bijzonder middag met elkaar gehad. Een echte aanrader!
Groet van de dames uit Eelde.