PostHeaderIcon Babyshower

 

Vind je het ook zo lastig om te bedenken wat je met de babyshower moet organiseren? Huur mij in om er een spectaculair feestje van te maken, waarbij jullie een (tastbaar) cadeau voor het leven geven.

Ik kom graag langs om jullie vriendin of zus te verrassen met een gipsbuik, fotoshoot of buikschildering! Organiseer zelf een lekkere lunch of high tea, of neem allemaal wat lekkere hapjes mee. Hieronder vertel ik wat meer over de verschillende diensten die ik aanbied:

Gipsbuik:
Tijdens jullie feestje kom ik langs om de buik van jullie vriendin/zus/collega te gipsen. De buik kan ik "kaal" bij jullie achterlaten zodat jullie of de zwangere er zelf mee aan de slag kunnen gaan of je kunt ervoor kiezen de buik door mij te laten bewerken met een schildering of mozaïek. Ik het laatste geval kan het een aantal weken/maanden duren voordat ik de gipsbuik klaar heb. Houd er rekening mee dat het gipsen een kliederig werkje is, dus denk aan een (oude) legging, onderbroek en BH zodat de zwangere in haar eigen schone kleding weer naar huis kan ;)

Buikschildering:
Tijdens de door jullie georganiseerde babyshower kom ik langs om de buik van jullie vriendin/zus/collega te beschilderen. Het leukst is dat jullie als vriendinnen/zussen e.d. zelf allemaal een afbeelding meenemen welke jullie bij de zwangere vinden passen. Zij kan ter plekke (het is tenslotte meestal een verrassing) een keuze maken uit jullie printjes. Ook graag een topje meenemen die ze tijdens de shoot kan dragen. Hierna wordt er van de zwangere een aantal foto's gemaakt. Bij deze minishoot krijgt de zwangere 10 foto’s (in hoge resolutie, zonder logo) die ze na een paar weken via een linkje krijgt toegestuurd.

Een uitgebreide fotoshoot:
Dit pakket bevat een heuse fotoshoot van de zwangere. Zij kan leuke accessoires gebruiken die ik meeneem en zij kan zelf eventueel ook accessoires en verschillende kledingsetjes meenemen. Als het een verrassing moet zijn, kunnen jullie als organisatoren/vriendinnen/zussen zelf voor kleding (denk ook aan een topje die de buik bloot laat, of een mooie Beha) en/of accessoires zorgen. Hierbij krijgt de zwangere 25 digitale solofoto's (in hoge resolutie, zonder logo, geen groepsfoto's inbegrepen) en kan de ze kiezen uit diverse bewerkingen.

Kijk gauw op de prijslijst voor de kosten.

***

Wat vonden wij het gezellig bij de babyshower. De gipsbuik die Jitske tussendoor bij onze zus heeft gemaakt, is ook al zo mooi geworden! Bedankt voor de top-middag...
Janna

***

27 oktober werd ik 's morgens 'ontvoerd' door mijn vriendinnen voor een leuke activiteit ivm mijn zwangerschap. Zelf hou ik van schilderen en ben in onze vriendinnengroep vaak degene die bestempeld wordt als creatief brein. Als verrassing kwam Jitske binnen met de mededeling dat er een buikschildering werd gemaakt op mijn zwangere buik. Een hele bijzondere ervaring met mijn vriendinnen erbij. We hebben de middag afgesloten met een mooie fotoshoot!  Ik heb echt een geweldige middag gehad! Een aanrader voor iedereen die haar vriendin, zus, etc wil verrassen met een babyshower! Als er nog een vriendin zwanger is, gaan we dit vast nog een keer doen! Bedankt!
Sofieke

***

Eind oktober hebben wij onze hoogzwangere vriendin verrast met een bellypaint. Door de intieme sfeer, de goede verzorging en de mooie creatie van Jitske met aansluitende fotoshoot, hebben wij een hele bijzonder middag met elkaar gehad. Een echte aanrader!
Groet van de dames uit Eelde.