PostHeaderIcon Klanten aan het woord

***

Wat een paniek en verdriet: alsnog mijn borst laten verwijderen na het hele kanker traject te hebben doorgemaakt. Had gehoopt haar te kunnen houden, al was ze wat kleiner geworden, maar de boze cellen wonnen. Op zoek naar een memory kwam ik bij Jitske uit. Ze schakelde snel en kwam me opzoeken in Zwolle om de afdruk te maken. Alles ging heel respectvol en ik voelde me op mijn gemak. De afwerking besproken alles was mogelijk. Heel blij met deze mooie herinnering, het heeft mij zeker geholpen bij het verwerken van het moeten missen van mijn mooie borst ❤️ Bedankt lieve Jitske!
Thirza

***

Jitske heeft bij ons thuis een lifestyle shoot gedaan met onze baby en peuter. Jitske had goede ideeën over de verschillende poses voor de foto’s en was ook erg leuk met onze peuter. Ze stelde ons op ons gemak en heeft prachtige foto’s gemaakt. Het was een gezellige ochtend met mooie foto’s als resultaat. Bedankt Jitske!
Klaas en Karin

***

Prachtige fotoshoot gehad van onze lieve zoontje Kaj en als gezin met broer en zus... Jitske is erg lief voor de kinderen en doet het op een speelse manier zodat de kinderen het ook echt leuk vinden en een lach tevoorschijn kan toveren. Zeer tevreden over de foto's en alles is mogelijk! Echt een aanrader!!
familie Visser uit Stiens

***

Wauw!!! Wat zijn ze prachtig!!!!! Dit wordt nog een hele klus om uit te zoeken welke aan de muur komen, veel te veel mooie. Jij bedankt dat je het weer wilde doen en we komen zeker wel weer eens langs ;)
Sandra

***

Wauw wat een prachtige foto's en zo veel en allemaal mooi!!! Ben je zeer dankbaar, ze zijn Hidde ten voeten uit, allemaal je hebt hem zo mooi vast gelegd! DANK JE WEL voor al de foto's, LIEF! Iig tot volgend jaar voor de foto's.
Sally

***

Lieve Jitske,
Heel ontroerd en zeker net zo blij verrast was ik toen ik het bestand met de foto’s van de shoot “Model voor een dag” opende. Ik kan je alleen maar bedanken voor de warme en liefdevolle aandacht die je had tijdens de shoot maar ook daarvoor en daarna, waardoor ik me helemaal bij jou op mijn gemak voelde. Uiteraard heb ik gedacht hoe het mogelijk kon zijn om er überhaupt iets van te maken maar… het is je gelukt en het is echt prachtig geworden, kunstig en heel fragiel maar ook realistisch. En met een vleug humor was dat precies waar het om ging. Heel blij ben ik dat ik het aandurfde. En ik denk met een dikke glimlach en heel veel plezier terug aan dit moment. Ik liet een aantal foto’s zien aan een van mijn vriendinnen en het eerste wat ze zei was…. “Wauw, dit is gewoon kunst, wat ontzettend mooi!” (En daar sluit ik me helemaal bij aan.) Dus lieve Jitske, ga altijd door met foto’s maken vanuit je hart want jou oog ziet het echt! Jij hebt een bijzondere periode uit mijn leven heel fijntjes weergegeven in iets wat ikzelf echt niet meer zag. En dat verdient een mooie lijst!! Dank je.
Marloes.

***

Wat kin dy Jitske foto’s meitsje, maar echt! Krekt de rest fan de foto’s fan use shoot krigen en se binne prachtig! Wer bedankt foar wederom in skitterende reportage! Wat een prachtige foto’s, Jitske! Wat zijn blij en tevreden met deze mooie plaatjes van ons gezin! We weten je weer te vinden voor een volgende shoot.
Groetjes familie Leistra/van Kammen

***

Ik ben niet een persoon die graag voor de camera staat. Maar de sfeer tijdens de zwangerschapsfotoshoot en de newbornshoot was met Jitske heel ongedwongen waardoor ik ook gewoon ontspannen was! Ze is heel creatief voor, tijdens en na de fotoshoots, maar luistert altijd naar je eigen ideeën en inbreng. Ook met de newbornshoot ging Jitske zo geduldig en lief met de baby om, waar ik echt veel bewondering voor heb. Voor het eindresultaat had ik ook geen woorden, de foto’s zijn prachtig geworden.
Reino

***

Lieve Jitske, wat ben ik blij met mijn borstbeeld. Het is prachtig geworden, voor mij zeer dierbaar. Bedankt voor je goede meelevende en deskundige begeleiding tijdens het gipsen en het fijne overleg dat we steeds hadden over hoe het beeld moest worden! Ik raad jou aan iedereen die in dezelfde situatie zit als ik aan. Nogmaals heel, heel hartelijk bedankt!
Lies

***

Ik heb de foto's ontvangen, ze zijn super!! Ik had gehoopt dat ze zo mooi zouden worden, maar niet durven dromen. Heel erg bedankt! En veel succes met alle leuke dingen die je doet!
Catharina

***

Jitske heeft een mooie bellypaint bij mij gemaakt en heeft dit prachtig vastgelegd! Hier hebben we hele leuke reacties op gekregen toen ze mijn beschilderde buik en de prachtige foto's zagen! De naam van ons kindje was door Jitske op mijn hand geschilderd. De dames die met mij mee waren hadden de eer om deze alvast te zien.

Een week na de geboorte kwam Jitske bij ons thuis voor een newbornshoot. Ons hondje ging ook op de foto. Jitske is een hele lieve meid, die je op je gemak stelt en mee denkt. Ze is oprecht geïnteresseerd. Waardevolle, kostbare herinneringen zijn prachtig vastgelegd! Dank je wel daarvoor en tot volgend jaar december!
Patricia en Hayo

***

Jitske, we willen je ontzettend bedanken voor de newborn shoot die je bij ons hebt verzorgd. Wat een geweldige foto’s zijn het geworden! Zo mooi en zo bijzonder! Je nam ruim de tijd en wat ben je geduldig! Kortom; een aanrader voor iedereen!
Liefs Dennis en Mellony

***

Het beeld van onze vier handen ziet er fantastisch uit. Prachtig! Het symboliseert onze sterke band als gezin. Heel mooi. We zijn er heel erg blij mee. Dankjewel!
Groetjes de familie Dijkstra

***

8 sept 2018 werd ik verrast met een vrijgezellenfeestje. We hebben met een groep meiden een fotoshoot gehad in de Broerekerk in Bolsward. Jitske heeft dit gedaan en dat was fantastisch! Het was een ongedwongen sfeer en alles kon en mocht! Jitske deed dit op een enthousiaste manier waardoor wij ons allemaal op ons gemak voelden! Het was in 1 woord gewoon geweldig!!! Bedankt Jitske!!
Alie van der Werf

***

In de zwangerschap heeft Jitske prachtige foto's van mij en mijn man gemaakt. Een mooie blijvende herinnering. Jitske stelde ons op ons gemak en het was erg leuk om de fotoshoot te doen. Van te voren had ik doorgegeven wat voor foto's we mooi vonden, Jitske dacht daar goed in mee.
Een aantal weken later is ons mannetje geboren en toen hij 12 dagen is Jitske bij ons thuis geweest om foto's van hem te maken. Ook hierin hadden wij onze voorkeuren doorgegeven en alles sloot daar perfect op aan. Jitske nam ruim de tijd om foto's te maken en had heel veel geduld, het duurde namelijk even voordat ons mannetje in slaap viel. Ook deze foto's zijn prachtig geworden. Het wordt straks heel moeilijk kiezen welke foto's we laten afdrukken voor in ons nieuwe huis. We komen zeker nog een keer terug!!
Jordy en Marjolein

***

Voor mijn verjaardag kreeg ik als kado "model voor 1 dag". We gingen als eerste naar Kim, van Salon Bella del Arte, zij maakte mij op en gaf me een super mooi kapsel. Daarna door naar Jitske, die helemaal enthousiast was en hele leuke ideeën had voor de fotoshoot. Het was echt super leuk en met het resultaat ben ik ontzettend blij! Een prachtig verjaardagskado en ik heb een hele leuke middag gehad. Bedankt Jitske!
Groetjes, Anouk

***

Op een prachtige herfstdag hebben we onze kinderen op een buiten locatie laten fotograferen door Jitske. De shoot was heel plezierig en Jitske bleef vrolijk en positief en had leuke ideeën. De foto's zijn heel mooi geworden, waar we erg blij mee zijn. Een blijvende herinnering! Als we nog eens een foto's willen laten maken zullen we zeker aan jou denken!
Jacob en Jikkie

***

Wat zijn de foto's mooi geworden zeg, heel erg bedankt!!
Froukje

***

Bedankt voor de hele mooie foto's! We zijn er super blij mee. We hebben de shoot ook als heel prettig en relaxt ervaren, bedankt daarvoor.
Paulien en Age Jan

***

Bedankt voor de foto's. Ze zijn erg mooi geworden. Zijn er super blij mee!
Christien

***

Dank voor al je goede zorgen en fantastische service!!!! We hebben prachtige herinneringen vastgelegd en zijn jou daar erg dankbaar voor!
Simon en Melany

***

Wat een geweldige foto's heb je gemaakt! We zijn er erg blij mee, wil ze allemaal wel uitvergroten. Haha, beetje druk aan de muur ;) Echt super bedankt!
Kim en Sjors

***

Wij vonden het hartstikke super zoals je met ons en onze kleine omging! Er werd in alle rust gewerkt en ruim de tijd voor genomen. Wij zijn ook enorm blij met het resultaat van de super mooie foto's! Hartstikke bedankt! En een volgende fotoshoot voor wat dan ook maar, bellen we jou weer!!
Folkert en Dieuwke

***

Wat een prachtige foto's!!!!!! Ik zit helemaal te zwijmelen. Echt te lief en mooi. Geweldig om ons mannetje zo te zien. Ik vrees dat ons huis vol met foto's komt haha... kan echt niet kiezen! We hebben de shoot als heel plezierig en ontspannen ervaren. Hartelijk dank voor de geweldige shoot, de schitterende foto's en jouw enthousiasme! Een hele leuke ervaring!
Ingrid en Jan-Germ

***

Jitske heeft bij ons een geweldige newbornshoot verzorgd. Ze wist onze zoon (6 dagen oud) in prachtige posities te krijgen, terwijl hij gewoon doorsliep. Het eindresultaat is prachtig geworden en we zijn er dan ook erg blij mee! Jitske is absoluut een vakvrouw, blijft rustig, kalm en staat open voor je eigen ideeën. Kortom: een aanrader voor iedereen!
Afke en Anton

***

Jitske, we willen je bedanken voor de leuke shoot en de prachtige foto's! Je was flexibel, hield rekening met de wensen en probeerde hier zoveel mogelijk gehoor aan te geven. Je bent rustig in de omgang met kinderen en stelde onze dochter heel erg op haar gemak, wat maakte dat ze veel lachte. Ook de bewerking van de foto's heb je heel mooi gedaan. Tot een volgende keer!
Erik, Diana & Leonie.

***

Een hele mooie en leuke newborn shoot met Jitske Monsma gehad. Wat een vakvrouw! Ze neemt de tijd tijdens de shoot en komt met veel verschillende ideeën en attributen. Ik zal haar bij iedereen aanbevelen. Ik ben erg benieuwd naar het eind resultaat!
Minke Jorna

***

Bedankt voor de prachtige foto's!!
Marrit Faber

***
Ik wou je nog bedanken voor de prachtige foto's van het vrijgezellenfeest van Sanne, iedereen is er erg blij mee.Het was een geweldige dag en dat zie je terug op de foto's. Bedankt!!!
Stiena

***

Bedankt Jitske voor de prachtige foto's!! Erg mooi!
Bianca Kiewied-Wildervank

***

Bedankt Jjitske, voor de mooie foto's. Ik ben er heel blij mee!! Ik verheug me al op de newborn fotoshoot.
Detsje Boonstra

***

Zojuist de foto's bekeken. In 1 woord -> SUPER! We zijn er erg blij mee, vonden het ook erg leuk om te doen en gaan je zeker aanraden voor mensen die naar Friesland gaan:)
Menno en Bianca

***

Wat een prachtige foto's zijn het geworden!! Ik wilde je nogmaals laten weten dat we je als erg prettig hebben ervaren. Je neemt de tijd en dat heeft duidelijk het gewenste effect. We zullen je zeker aanbevelen bij anderen.
Sandra, Peter, Sven en Lotte

***

Wij kenden Jitske al als een enthousiaste en lieve pedagogisch medewerker. Als fotograaf is ze goed in het op gemak stellen van de kinderen. Professioneel en creatief, wat resulteert in een relaxte fotoshoot en dus prachtige foto's! Iedereen aan te raden. Vooral ook de smash the cake shoot! Nogmaals bedankt Jitske!
Elisabeth

***

Tijdens mijn zwangerschap wilde ik graag iets blijvends. Een herinnering aan mijn buik voor altijd! Op de website van Jitske aangekomen was ik in twijfel of ik zou gaan voor een buikschildering of een gipsbuik. De keuze is uiteindelijk gevallen op de gipsbuik. Ik kan me zo voorstellen dat een gipsbuik voor sommigen een hele investering is, maar als tip wil ik mee geven dat er voor sparen het meer dan waard is! Niet alleen het eindresultaat was super en helemaal naar wens, maar ook de middag zelf was een hele belevenis. Tijdens mijn zwangerschap had ik wat last van complicaties. Ik vroeg me af hoe het zou gaan om voor het maken van de gipsbuik lang in 1 houding te staan. Jitske deed dit erg goed! Informeerde regelmatig hoe ik mij voelde en of alles goed ging. Ze nam de rust en de tijd om er een hele bijzondere middag van te maken. De gipsbuik en de daarbij komende middag is voor mij een hele waardevolle herinnering aan mijn eerste zwangerschap.
Na de gipsbuik, kreeg ik als verjaardagscadeau van mijn man een cadeaubon voor een newborn fotoshoot voor onze zoon. Ook dit was een hele bijzondere dag. Jitske toverde onze woonkamer op een speelse manier om tot een ware fotostudio. Ook dit keer nam Jitske weer de tijd. Onwijs mooi vond ik het dat de kleine man tussendoor gewoon door mij gevoed kon worden. Ook Jitske’s benadering naar de kleine man, was heel erg mooi om te zien. Met heel veel rust en kalmte heeft ze onwijs mooie foto’s van ons 3en gemaakt. En het resultaat was ook dit keer weer fantastisch! Super mooie foto’s! Jitske meid, ga zo door! Complimenten voor hoe je de dingen aanpakt en het resultaat is helemaal fantastisch!
Ralph, Lydia en Lars

***

Mijn vriendinnen hebben mij verrast met een geweldig vrijgezellenfeest. We hebben een fotoshoot met Jitske Monsma gedaan. Het was een erg geslaagde middag en we hebben allemaal prachtige foto´s van Jitske ontvangen. Voor mij is dit een geweldig aandenken aan een bijzondere dag. Jitske erg bedankt voor de prachtige foto´s die je van ons gemaakt hebt!
Aaltje

***

Helemaal blij was ik met het kado wat ik van mn mannetje kreeg voor mijn verjaardag! Een buikschilderij en zwangershoot! Helemaal leuk om zo mooi vast te laten leggen, een herinnering voor altijd aan deze prachtige zwangerschap! En wat is het mooi geworden, die schildering. Je hoeft Jitske maar je wensen voor te leggen en ze maakt het voor je! Wij hadden een aantal voorbeelden van buikschilderingen meegenomen en daarnaast ook ons geboortekaartje. Hiervan heeft ze een combi gemaakt en uiteraard ook de naam erbij gebruikt. Een aanrader om te doen voor alle zwangere dames, zo iets bijzonders vereeuwigd in een mooie schildering en shoot, een herinnering voor altijd! Zo kun je nog altijd even je zwangere buikje terug zien! Heerlijk!
Thea

***

Newbornshoot: Toen onze kleine meid was geboren hebben we gelijk een afspraak gemaakt voor de newbornshoot (nadat we bij Jitske en ook op haar site en FB pagina) supermooie foto’s hadden gezien. Bij ons thuis werd de woonkamer omgebouwd tot een ware fotostudio, zo leuk! Met in de hoofdrol onze kleine meid. Ook onze kraamverzorgster was erbij aanwezig, zij had ook nog nooit zoiets meegemaakt. Wat was het fantastisch om te zien hoe Jitske zoiets aanpakt: zoveel rust en kalmte om haar heen, ze neemt alle tijd om je kleintje vast te leggen op de plaatjes! Met de grootste zorg en zorgvuldigheid werd onze kleine meid behandeld en op of in de verschillende attributen gelegd zoals wij ze van te voren hadden uitgekozen. Ontroerd hebben we naar alles zitten kijken, zo mooi, zo bijzonder.... En het resultaat mag er zijn! Top foto’s, wederom! Ook de newbornshoot is een echte aanrader. Zulke bijzondere foto’s, zo mooi! Enorm bedankt Jitske!
Jacob, Thea, Freark en Froukje

***

Jitske heeft een gipsbuik bij mijn vriendin gemaakt. Hier was ik toen bij aanwezig en ik was meteen verkocht. Ik voelde me ook zo op mn gemak bij haar alsof ik haar al jaren kende. Ik wilde mijn zwangerschap ook laten vastleggen en ik heb daarna direct contact met haar gezocht. Wat een super ervaring! Met een prachtig resultaat. Daarbij heb ik ook nog een newbornshoot laten doen. Wat super! En wat een mooie foto's. Onze prachtige zoon zo mooi vast gelegd. Een prachtige herinnering. Mochten wij ooit nog een kleintje krijgen doen wij heel graag weer een beroep op Jitske. Dank je wel voor het prachtige resultaat.
Marco, Marion & Timo

***

Bedankt voor de super gave newbornshoot die je hebt gemaakt van onze dochter Tessa. Het was echt schitterend om dit mee te maken. Waar ik haar niet in slaap kon krijgen had jij haar zomaar in dromenland en kon de shoot beginnen. Ook de foto's die je van en met de andere kinderen hebt gemaakt waren fantastisch. De foto's zijn heel mooi geworden, we zijn er super trots op. Bedankt!!!!!!
Daan en Baukje, Wesley, Mellanie, Danique, Tessa

***

Jitske is door mijn vriendinnen gevraagd om een fotoshoot te doen in en bij de Blokhuispoort in Leeuwarden voor mijn vrijgezellenfeest. Meteen was de sfeer goed en had Jitske goede ideeën over hoe we als groep leuk op de foto konden in de verschillende ruimtes. Jitske heeft de fotosessie heel goed en professioneel aangepakt en gebruik gemaakt van de prachtige locatie. Ook was er ruimte voor onze ideeën. Het is een hele leuke en vrolijke middag geworden. Het eindresultaat is geweldig geworden. Ik ben erg blij met de prachtige foto's!
Karin

***

De fotoshoot die wij hebben gehad bij Jitske was erg leuk. De foto's zijn super mooi geworden! We hebben een smash shoot gedaan met mijn zoontje Jarne, hij wordt bijna 1 jaar... Jammer genoeg vond hij de taart een beetje eng en werd het niet echt smashen, maar met wat hulp van een lange vinger in de taart zijn er toch nog prachtige foto's gemaakt. Jitske is super leuk met de kinderen en heeft ontzettend veel geduld. Ook hebben we familiefoto's gemaakt met mijn man, onze dochter Merle en ons zoontje Jarne. De foto's zijn ook super bewerkt, in sepia, zwart/wit, en zo mooi helder. En echte een super foto van mijn dochter in het zwart/wit met kleuraccent. Kortom het was een leuke ervaring en super leuke foto's ontvangen!!
Froukje Werkhoven

***

Wauw, ik ben er sprakeloos van. Wat ontzettend mooi!! Ben er heel blij mee. Ik weet zeker dat we in de toekomst nog eens opnieuw een beroep op je doen.
Jantina

***

Gipsbuik laten maken door Jitske bij haar thuis, prachtige blijvende herinnering, erg mooi. Netjes afgewerkt, en het geboortekaartje er mooi in afgewerkt! Jitske dankjewel!
Anita

***

Toen ik 35 weken zwanger was heb ik contact opgenomen met Jitske. Ik wilde graag mijn buik laten gipsen. Die zelfde avond had ik al een mail terug en een week later kon ze al bij ons thuis terecht. Dit was erg fijn dat ik de deur niet uit hoefde. Het was een ontspannende en gezellige ochtend. Zelf toen ik niet lekker werd bleef Jitske rustig en nam alle tijd. Wij mijn vriend en ik hebben het erg prettig ervaren er zijn erg blij met de gipsbuik hij is prachtig en een waardevolle herinnering. Ik wilde ook graag een Newborn fotosessie wij dachten meteen aan Jitske we hadden goede ervaring van de vorige keer (gipsbuik). Je was erg rustig en nam alle tijd ik heb het als prettig ervaren. Ook ik voelde me daardoor ontspannen en Maud sliep lekker. Ook ging je leuk om met mijn kleine nichtje en het resultaat is geweldig. Heel erg bedankt!
Rients, Sandra&Maud

***

Wauw, super, blij, mooi, trots! Dank je, dank je, dank je!!!! Ik weet er geen andere woorden voor.
Nynke en Roelof

***

We zijn heel blij met de newbornfoto's! Dat allereerste begin hebben we nu heel mooi vastgelegd.
Jos

***

Ik heb door Jitske een gipsbuik laten maken en we hebben een ''newbornshoot'' laten doen door haar. De gipsbuik en de foto's zijn prachtig geworden. Wij zijn blij dat we dit door haar hebben laten doen. EEN AANRADER!!!
Martina

***

Super blij was ik met de geboorteklompjes van mijn zoontje toen ik deze van mijn vader en moeder kreeg. Helemaal hetzelfde als het geboortekaartje van onze kleine Levi! Heel mooi gedaan, ben er zo trots op.. Nu staan ze nog beneden in de woonkamer maar straks hangen we ze aan de muur in Levi zijn slaapkamer.
Nicole

***

Jitske was direct enthousiast bij het horen van onze ideeën en stond hier open voor. Jitske is eerst op een middag langs geweest om een fotoshoot te maken voor onze trouwkaart, dat was in een woord al geweldig! Jitske staat open voor ideeën en vult deze aan met haar ideeën, het resultaat zijn prachtige foto's! En zo ging het ook met de fotorapportage voor ons huwelijksdag.  In een ontspannen sfeer heeft de hele rapportage plaats gevonden. Ondanks dat Jitske zelf geen ervaring heeft met dieren zoals paarden en koeien trotseerde ze zich er heel gemakkelijk tussen door! Deze foto's zijn ook fantastisch geworden! De huwelijksceremonie staat ook mooi vastgelegd! Na een paar weken kregen we een groot deel van de foto's al digitaal toegestuurd en binnen drie maanden hadden we onze trouwalbum binnen! Creatief heeft Jitske de foto's verwerkt! En aansluitend kwamen de cd-roms met alle foto's (meer als 1200! stuks) per post binnen! Kortom: Jitske is een fijne, complete fotograaf voor een hele goede kwaliteits/prijs verhouding! Jitske nogmaals heel erg bedankt! 
Egge en Ine

***

Wauw wauw wauw! Wat een supermooie foto's! Wij zijn er ongelooflijk blij mee! Echt helemaal super!!!!!! Thnx! 
Hugo en Sabine

***

Wij hebben een New Born shoot gedaan en de foto's zijn prachtig geworden. Echt een aanrader! En een leuke herinnering voor later.
Jan en Nynke

***

Toen ik ongeveer 20 weken zwanger was heb ik contact gelegd met Jitske, ik heb mijn wensen uitgesproken en alles was mogelijk. Ik wilde graag een newbornshoot maar ook foto's met mijn zoon en dochter samen. 28-11-12 kwam Jitske bij ons thuis, er werd meteen een relaxte sfeer neergezet en het eindresultaat is prachtig!!! Dankjewel voor je geduld en de super mooie foto's. 
Richard, Yvonne, Loïs en Mick.

***

Jitske was zeer meedenkend en had veel leuke attributen voor onze newborn reportage na de geboorte van ons zoontje. We hebben een foto op verzoek laten maken voor ons geboortekaartje wat heel mooi geslaagd is mede na wat bijwerken (fotoshoppen) van de favoriete foto. Jitske is zeer kundig in het foto-vak en heeft veel professioneel apparatuur. Al met al niets dan lof en zeer aan te raden.
Menno en Eliza

***

Voor zowel de zwangerschaps- / buikfoto's als de newbornshoot hebben we Jitske gevraagd om dit voor ons te verzorgen. We zijn erg blij met het resultaat. Jitske heeft heel veel geduld, niet alleen met de newborn maar ook met de oudere broer, dit tot onze opluchting omdat hierdoor de foto's heel goed zijn gelukt. Jitske is al met al zo'n drie uur aan het fotograferen geweest, ze neemt een heleboel attributen mee waardoor er veel variatie in de foto's is. Belangrijk te vermelden is ook dat de newborn het aan niets ontbreekt, een straalkacheltje zorgt voor voldoende warmte waardoor de baby het niet te koud heeft. Ook de kleine ongelukjes zijn geen probleem. De eerste foto's waren al snel online, de foto's voor ons volgden al snel. Jitske, wij willen je bedanken voor de prettige middag, de goede samenwerking en de prachtige foto's. Ik zal je aan iedereen aanbevelen die belangstelling heeft voor een newbornshoot en/of fotoshoot.
Françoise

***

27 oktober werd ik 's morgens 'ontvoerd' door mijn vriendinnen voor een leuke activiteit ivm mijn zwangerschap. Na een gezellig ritje in de auto, kwamen we uit in Hallum, een prachtig terpdorpje in Friesland. We waren er rond 12 uur en kregen een heerlijke pot verse thee. Daarbij overheerlijk zoetigheid met bonbons en scones in een prachtig pittoresk brasserietje. Zelf hou ik van schilderen en ben in onze vriendinnengroep vaak degene die bestempeld wordt als creatief brein. Als verrassing kwam Jitske binnen met de mededeling dat er een buikschildering werd gemaakt op mijn zwangere buik. Een hele bijzondere ervaring met mijn vriendinnen erbij. De brasserie was verder gesloten, dus er waren verder geen kijkers bij, wat het erg intiem maakte, zonder schaamte. We hebben de middag afgesloten met een mooie fotoshoot! De combinatie van de hightea en buikschildering maakte het alleen maar leuker! We hebben gelachen met zijn allen en de gastvrouwen deden vrolijk mee. Ik heb echt een geweldige middag gehad! Een aanrader voor iedereen die haar vriendin, zus, etc wil verrassen met een babyshower! En welke ook heel betaalbaar is. Als er nog een vriendin zwanger is, gaan we dit vast nog een keer doen! Bedankt!
Sofieke

***

Eind oktober hebben wij onze hoogzwangere vriendin verrast met een hightea en bellypaint in het pittoreske Hallum. De gehele brasserie hadden we deze dag voor onszelf, een gezellige plek waar we ons echt thuis voelden. De hightea was super verzorgd; lekkere zoetigheden en 2x een heerlijke door de brasserie zelfgemaakte aanvullende lekkernij. Door de intieme sfeer, de goede verzorging en de mooie creatie van Jitske met aansluitende fotoshoot, hebben wij een hele bijzonder middag met elkaar gehad. Een echte aanrader!
Groet van de dames uit Eelde.

***

Op 5 september 2012 hebben een verzorgde dag bij Jitske doorgemaakt. Volledig op ons gemak gesteld met veel eigen input hebben we een fotoshoot, buikschildering en gipsbuik laten maken. Allen tot volle tevredenheid en een meer dan schappelijke prijs. Ook vrienden en familie waren super te spreken over de buikschildering en foto's. En als kers op de taart heeft ze de gipsbuik tot een mozaïek kunststuk gemaakt. Wij zijn superblij, supertrots en tevreden over haar geboden diensten.
Bianca

***

Jitske is bij ons geweest voor een newborn fotoshoot. Mila sliep hele dagen, tot we de newborn foto's wilde maken. Mila was onrustig en wilde alleen maar aan de borst. Wat een engelengeduld had Jitske en ze heeft ook ons gerust gesteld dat ze alle tijd had en zou blijven tot Mila sliep. Na 3 (!) uren sliep Mila en heeft Jitske de meest mooie foto's gemaakt!! Ze stonden al snel op de website (prachtig!) en de cd hebben we ook al binnen. We zijn ontzettend blij met het resultaat. Wat is het bijzonder om deze prachtige foto's te hebben van onze dochter als newborn baby, want dat zijn ze maar zo kort! En dat allemaal voor een betaalbare prijs, we hebben al vele complimenten gekregen op de foto's, maar die complimenten zijn eigenlijk voor Jitske! Jitske, ontzettend bedankt voor de mooie foto's die voor ons een blijvende herinnering zijn aan onze Mila die nu nog zo klein is maar snel groot zal zijn!
Marleen

***

In mijn luiertaart kreeg ik van mijn zus een cadeaubon van jitskemonsma.nl. Hiermee kon ik een buikschilderij laten maken met een bijbehorende fotoshoot. Van te voren konden we alvast wat ideeën doorgeven aan Jitske en niks was te gek! 'Geen moeite, maar een uitdaging' zei Jitske dan. En MOOI is het geworden...dankjewel Jitske! Inderdaad engelengeduld heeft ze, want ook al bedachten we iets wat later toch iets minder mooi leek in de schildering, ze toverde het zo weg! De prijs was inclusief vele digitale foto's (die je dus zo vaak als je wilt kunt laten afdrukken en op allerlei materialen) en op verzoek konden we foto's laten bewerken in zwart-wit tinten en zelfs de gebruikte attributen in kleur naar voren laten komen voor een bijzonder effect! Erg leuk voor gebruik op het geboortekaartje. En dit zonder meerprijs! Kortom, wij zijn tevreden klanten!  
Joyce

***

In oktober 2012 met Jitske afgesproken. Leuke en mooie foto's gemaakt van ons gezin. De kinderen werkten niet echt mee, maar Jitske bleef rustig. Na de shoot snel de foto's gekregen (fijn ook dat we niet per foto oid hoeven te betalen) en een heleboel foto's kregen. Goede service voor lage prijs!
Marco en Nynke

***

Via de email contact gezocht, binnen 24 uur een reactie terug gekregen met antwoorden op onze vragen. Direct een afspraak gemaakt hoe we Jitske op de hoogte zouden brengen van de geboorte ivm newborn reportage. Dit is allemaal prima verlopen en al snel stond er een afspraak. Jitske neemt de tijd en past zich volledig aan. De nieuwe ouders worden nauw betrokken bij het maken van de foto's en er wordt geluisterd naar hun wensen. Ook een voeding op zijn tijd is geen probleem. Ongelukjes door de baby wordt ook niet moeilijk over gedaan. Na betaling kregen wij binnen de afgesproken tijd de foto's. De foto's kregen we op hoge resolutie, voordeel daarvan is dat je ze op eigen gelegenheid kunt laten ontwikkelen. Je zou dus kunnen profiteren van acties bij diverse winkels. Wij zijn erg blij met de foto's.
Erwin en Ria

***

Op 13 september 2012 heeft Jitske bij ons thuis een babyfotoshoot van onze pas 3 dagen oude zoon gemaakt. Elke dag wel 20 uren in slaap en natuurlijk die avond niet, maar gelukkig heeft Jitske alle geduld en neemt ze de tijd om toch uiteindelijk prachtige foto's te kunnen maken en daarbij stelt ze je ook nog gerust dat je je absoluut niet bezwaard moet voelen, dat het even de tijd nodig heeft voordat de baby er helemaal naar wens op staat. Het eindresultaat is dus ook prachtig geworden. Binnen 24 uur hadden we al een paar foto's digitaal ontvangen om te kunnen gebruiken voor ons geboorte kaartje en binnen een paar dagen zelfs al de cd rom met alle foto's ontvangen, wat een service! Als je op zoek bent naar een fotograaf, die voor een relatief lage prijs, prachtige professionele foto's maakt, de tijd voor je neemt, je op gemak stelt, met ideeën komt, maar je ook de ruimte geeft om zelf met ideeën te komen, dan zouden wij echt zeggen......neem contact op met Jitske, want dan ben je aan het juiste adres!
Peter en Nynke

***

Prachtige foto's zijn er door Jitske gemaakt van ons mannetje Jurre bij 6 weken. Ik ben er erg blij mee, net als de rest van de familie die al om kopieën heeft gevraagd! Zelfs de hond staat er (samen met Jurre) prachtig op! Dat wordt waarschijnlijk een groot canvasdoek achter de bank. Helemaal blij!!!
Josette

***

Toen ik 35 weken zwanger was hebben mijn vriend en ik een zwangerschapsshoot en buikschildering laten doen bij Jitske. Wij gingen naar Jitske toe met de gedachten, we laten het helemaal over aan Jitske. Ze had hele leuke ideeën voor de fotoreportage. Daarna heeft Jitske een hele mooie buikschildering bij me geschilderd en daarna nog een fotoshoot van de beschilderde buik gemaakt. De foto's hadden we ook binnen een week thuis gekregen, wat natuurlijk erg fijn is want we waren best nieuwsgierig na het eind resultaat. Was een hele mooie ervaring, na de zwangerschap willen we bij Jitske ook nog een newbornshoot laten maken. Bedankt Jitske en tot de volgende keer.
Mark en Lucie

***

We waren op bezoek en spontaan een fotoshoot(je) gedaan van onze dochter van 10 maanden. Superleuke foto's en dat in een klein kwartiertje! De volgende dag al digitaal thuisgestuurd, bewerkt en al! Superbedankt, Jitske! Je bent een kanjer! Ook al het andere dat je maakt is werkelijk vakwerk.
Thea

***

Toen ik 35 weken zwanger was zijn mijn vriend en ik bij Jitske geweest voor een zwangerschapsshoot. Zeker een aanrader! Het is natuurlijk vaak even spannend om ineens voor de camera te staan maar Jitske geeft je erg goede aanwijzingen. We hadden de foto's ook al erg snel ontvangen en we zijn er ontzettend blij mee!!
Shannon

***

Samen met mijn vriend en ons 3 jarige zoontje een fotoshoot gedaan bij Jitske . Ik was toen 37 weken zwanger.... Erg ontspannen sfeer en Jitske was zelf ook erg flexibel. Onze kleine boef had niet helemaal zijn dag, maar dankzij Jitske zijn de foto`s erg leuk geworden. Daarna een gipsafdruk van mijn zwangere buik te maken, ook dit verliep erg ontspannen en ben erg tevreden met het resultaat! Jitske is erg makkelijk, zo wilde ik graag zelf mijn gipsbuik bewerken, dit was geen probleem. Jitske heeft hem mooi afgewerkt zodat ik gelijk aan de slag kon.
Marije

***

Jitske heeft van mijn 37 weken zwangere buik een prachtige gipsbuik gemaakt en deze beschilderd met de geboortekaartjes van mijn beide kinderen. Het resultaat is prachtig! En daarmee een echte aanrader!!
Dorieke

***

We hadden Jitske al eens een keer eerder gevraagd. Toen was het resultaat al goed. De fotoshoot was toen bij de familie thuis. De laatste keer zijn we bij Jitske thuis geweest. Wederom echt prachtige foto's. Groot voordeel is dat je een groot aantal foto's krijgt en dan zelf kan bepalen wat je er mee gaat doen. Ik vond altijd al dat ik een heel mooi gezin had. Nu hebben we de foto's om dat te bewijzen. Jitske bedankt, tot de volgende keer.
Fam. Wijnstra

***

Toen Sem 3 weken was is Jitske bij ons thuis geweest. Vrijdags bedacht ik dat ik het toch nog zsm wilde en maandags kwam ze gelijk. Wat een supermens! Neemt de tijd, heeft veel geduld, leuke ideeën en is erg gezellig! En het belangrijkste; het resultaat mag er zeker zijn! (maar wat een klus om uit al die mooie foto de mooiste uit te zoeken voor op canvas hah!) Zeker een hele goede aanrader en wil absoluut als Sem wat groter is, weer een shoot van haar! Bedankt!!
Judith

***

Jitske heeft voor ons een prachtig schilderij gemaakt. Precies zoals we hadden gehoopt! Haar werk is zeker een aanrader!!!
Sabine

***

Bij 37 weken een hele mooie gipsbuik laten maken en vervolgens laten beschilderen in het thema van het geboortekaartje. Ontzettend mooi geworden, boven mijn verwachtingen. Jitske is heel flexibel en wilde de buik gipsen in het bijzijn van mijn oma, waardoor dit moment heel speciaal is geworden. De gipsbuik is een mooie tastbare herinnering aan mijn zwangerschap. Geweldig!
Maaike

***

Super blij waren wij met het winnen van de vaderdagactie, een fotoshoot op locatie! Tussen de kwetterende eenden heeft Jitske een heleboel foto's gemaakt. Het was erg gezellig. Binnen een paar dagen kregen we de foto's toegestuurd, zowel de in zwart-wit/sepia bewerkte als de originele foto's in kleur, zodat we uit kunnen kiezen welke we willen laten afdrukken. Hier zitten erg mooie foto's tussen, we zijn er erg blij mee!
Johan, Kim en Jort

***

Ik heb een zwangerschapsreportage bij Jitske gedaan. Voor wie zich extra in de watten wil laten leggen is de visagie een aanrader. De fotoshoot vond plaats in een prettige sfeer. Daarna in spanning op de foto's gewacht. Jitske was vlot met het bewerken van de foto's, binnen ongeveer 10 dagen had ik ze ontvangen: wat een prachtig resultaat! En dat voor een hele nette prijs. Kortom: ik kan het iedereen aanraden! Echt even een momentje voor jezelf om even heel bewust met de zwangerschap bezig te zijn.
Lisanne

***

Super leuke shoot gehad met Jitske! Wij hebben met zijn tienen een super dag gehad! De shoot was een onderdeel van een vrijgezellendag, echt een aanrader! En de prachtige foto's zijn een hele mooie herinnering!! Jitske bedankt!
Lammie

***

Eind sept. zijn we bij Jitske thuis geweest voor een aantal zwangerschapsfoto's met manlief en mijn dikke buik. Ze neemt alle tijd en ook onze eigen ideeën waren geen enkel probleem. Het zijn toch vaak wat dezelfde soort foto's, dus bedenk gerust zelf iets! Door onze positieve ervaring hebben we Jitske weer gevraagd voor een familieportret met de gehele schoonfamilie. Nu echter in Hommerts, ook hier zijn weer mooie foto's uitgerold. Ze heeft goed materiaal en het mooie is dat je de gehele cd-rom met gemaakte foto's thuisgestuurd krijgt, erg fijn!!
Janna

***

Onze bruiloft was echt een onvergetelijke dag. De foto's zijn zo mooi geworden. Je kunt je wensen van te voren aangeven, dat vonden we heel fijn. De fotoreportage is van goede kwaliteit, en betaalbaar. Echt een aanrader!!!
Homme & Ilona

***

Wij hebben prachtige foto's en een super mooie gipsbuik laten maken bij Jitske Monsma! Wat prachtige herinderingen zijn! Een echte aanrader, dus ben je zwanger net bevallen of wil je gewoon een mooie foto hebben ben je bij Jitske Monsma zeker aan het goede adres!!
Myrthe

***

De foto's zijn gisteren binnen gekomen en we zijn er heel blij mee. Ze zijn echt prachtig geworden en ik wilde je dan ook nog even bedanken!
Mariska


***

Met man, kind en dikke buik bij Jitske geweest voor een fotoshoot en buikschildering! Hele ontspannen sfeer, wat erg fijn is bij zoiets toch wel intiems! Hele mooie foto's aan overgehouden en ook een mooi geboortekaartje van kunnen maken! Echt een aanrader!
Debby

***

Wij zijn erg blij met het resultaat van de fotoshoot en de gipsbuik. Met de foto's hebben we een blijvende herinnering aan de zwangerschap, ze zijn erg mooi geworden. De gemozaïekte buik hangt aan de muur in de slaapkamer. We kijken er nog regelmatig naar. Ideaal is ook dat Jitske bij je thuis komt, erg fijn om dit in je eigen vertrouwde omgeving te doen.
Yvanka


***

Jitske heeft geweldige foto's van ons gezinnetje gemaakt! Ze is erg professioneel en vakkundig, stelt je op je gemak en kon de kinderen goed meekrijgen, zodat ze super leuk op de foto's staan! Wat ook erg fijn is, is dat je de foto's allemaal krijgt, en dus niet per stuk bij hoeft te betalen. En de foto's waren erg snel geleverd!
Fam. Veenstra


***

Bedankt voor de CD met de foto's! De foto's zijn echt super geworden! Ik ben er super blij mee.
Malena


***


Jitske heeft mijn zwangere buik beschilderd en gefotografeerd. De bellypaint is echt super geworde
n en de foto's van mijn buik, en mijn gezinnetje zijn geweldig! Erg makkelijk dat ze aan huis komt en je er dus niet voor de deur uit hoeft. En dat voor een erg lage prijs!
Marleen

***

Wauw.....wat super mooi!!! We kunnen niet wachten tot we de cd in huis hebben. Nogmaals bedankt!
Inger


***

Wat een mooie foto's heb je gemaakt van onze kinderen. Bedankt daarvoor.
Harriet


***

Newborn fotoshoot gedaan bij Jitske Monsma met prachtig resultaat. Fijne meid, erg prettig in de omgang, professioneel en goed te betalen! Ik kan niet wachten op een volgende shoot. Vraag haar zeker weer voor volgende belangrijke momenten die we vast willen leggen, zodat we zeker weten dat we mooie foto's krijgen. Maar ook om standaard een paar keer per jaar onze kinderen mooi op de foto te krijgen.
Bertha

***

De foto's zijn allemaal super mooi geworden! We zijn er echt super blij mee! Nogmaals dank je wel!!
Carolien

***

Jitske is bij ons thuis geweest voor een fotoshoot van mijn man en mij mét dikke buik. Ze neemt alle tijd en onze zelf ingebrachte ideeën probeerde ze ook zo te realiseren dat wij er tevreden mee waren, echt super. Het was een erg gezellige middag en we hebben er prachtige foto's aan over gehouden. We gaan haar zeker vragen om een newbornreportage te maken van onze baby. Wil je een mooie betaalbare fotoreportage dan kan ik niets anders zeggen dan....... bel Jitske.
Welmoed

***

Zeer goede en vriendelijke fotografe! Heeft hele leuke foto's gemaakt van ons huwelijk!
Henk en Marije

***

Gezellige schilder- en fotosessie gehad, en heeft mooie foto's opgeleverd!
Janet

***