PostHeaderIcon Prijzen

Hieronder vind je alle prijzen. In het bovenste deel komen alle prijzen rondom de verschillende fotoshoots aan bod, daaronder worden de prijzen voor alle vormen van kunst genoemd. Mocht je vragen hebben, schroom niet om contact met me op te nemen!
 • PRIJZEN VOOR DE FOTOGRAFIE:

 • Reiskosten vanuit Hantum (kop van Friesland):
  € 0,40 per kilometer. Berekend met Google Maps. Eventuele parkeerkosten worden in rekening gebracht. Mocht ik meer dan 50 km (enkele reis) moeten rijden, dan vraag ik € 0.50 per gereden kilometer.

 • De foto's die ik tijdens jouw/jullie sessie maak, krijg je na zo'n 3 weken via een link van We-Transfer toegestuurd, waarmee je de foto's kunt downloaden. De link blijft 1 week lang downloadbaar.
 • Prijzen voor de algemene* fotografie:
  ~ Fotoshoot mini:
  € 90,- korte low budget minishoot van 15 tot 20 minuten voor 1 tot 2 personen. In mijn studio in Hantum of op locatie. Je krijgt 10 bewerkte foto’s (in hoge resolutie, zonder logo). Hierbij kun je vooraf een keuze maken tussen een zwarte OF witte achtergrond. Ideaal voor als je wat minder tijd hebt, minder geschikt voor grotere groepen en als de kleine kinderen weinig geduld hebben. Bij deze low budget fotoshoot kan er NIET van kleding gewisseld worden. Weekendtarief: € 120,-

  ~ Fotoshoot compleet: (meest gekozen)
  € 140,- fotosessie van 45 tot 60 minuten voor 1 tot 2 personen. In mijn studio in Hantum of op locatie. Je krijgt 35 bewerkte foto’s (in hoge resolutie, zonder logo). Hierbij kun je zowel van de zwarte als de witte achtergrond gebruik maken en een keer van kleding wisselen. Dit pakket is perfect voor kinderen die even de kat uit de boom moeten kijken, of als je lekker de tijd wilt nemen voor de shoot en graag veel foto's wilt krijgen. Bij een buitenshoot hebben we wat meer opties, omdat we wat langer de tijd nemen. Bij meerdere personen kunnen we meer variëren met de samenstellingen en krijgt iedereen die dat wil een persoonlijk portret. Weekendtarief: € 170,-

  *
  Deze vorm van fotografie geldt bijvoorbeeld voor zwangerschapsfotografie, kinder- en gezinsfotografie, portretfoto's, loveshoots etc.
 • Per extra persoon: € 10,- per sessie
 • Exclusief eventuele reiskosten.
 • Newbornshoot:
  Voor de newbornshoot kun je kiezen uit drie verschillende pakketten:

  ~ Pakket "BRONS" -> Lifestyle sessie - dagelijkse handelingen staan centraal - ongeposeerde fotografie
  Een lifestyle sessie duurt max. 90 minuten en kost € 140,- (weekendtarrief: € 160,-) inclusief 20 digitale foto's (in hoge resolutie, zonder logo). De focus ligt op alles rondom de dagelijkse handelingen van de verzorging van jullie kindje. Dus bijv. het badderen, (borst)voeding geven, knuffelen etc. Deze sessie is het mooist tussen de 1 á 2 maanden na de geboorte.
  ~ Pakket "ZILVER" -> Baby staat centraal - geposeerde fotografie
  Je krijgt 20 bewerkte foto’s (in hoge resolutie, zonder logo) voor de prijs van € 155,- (weekendtarrief: € 175,-) Hierbij ligt de focus puur op het baby'tje zelf. Ik kom max. twee uren bij jullie thuis fotograferen. Ik neem mijn mobiele studiootje en allerlei attributen waar je uit kunt kiezen mee. Vooraf kun je aangeven welke spulletjes/poses/kleuren/achtergrondjes je aanspreken. We doen zo'n 2 tot 3 verschillende settingen, mits de baby zich natuurlijk fijn voelt! Deze sessie is het mooist tussen de 1 á 2 weken na de geboorte.
  ~ Pakket "GOUD" -> Zowel baby als gezin staan centraal - geposeerde fotografie
  Voor dit pakket geldt dat ik max. drie uren bij je aanwezig zal zijn, en hierbij zitten ook gezinsfoto's ingesloten; baby met mama, met papa, gezamenlijk, met eventuele broertjes en/of zusjes etc. Ook hiervoor neem ik mijn mobiele studio en accessoires mee. Je krijgt bij dit pakket 30 bewerkte foto's op hoge resolutie doorgestuurd. Deze sessie is het mooist tussen de 1 á 2 weken na de geboorte. We doen zo'n 2 tot 3 settingen met de baby alleen en evt met broer/zus erbij, en daarna nog een aantal settingen met het hele gezin. De kosten hiervoor bedragen € 190,- (weekendtarief: € 210,-)
  ~ Excl. reiskosten.
 • Babyshower:
  Regel zelf een leuke lunch of high tea voor jullie zwangere zus of vriendin, en ik kom gezellig langs om haar een prachtig blijvend cadeau te geven uit jullie naam! De prijzen zijn exclusief reiskosten.

  1. Buikschildering: € 100,- zonder fotoshoot of € 140,- inclusief minishoot van de zwangere met de bellypaint. Incl. 5 bewerkte foto’s (in hoge resolutie, zonder logo. Géén groepsfoto's inbegrepen. Zwarte achtergrond). Zorg als organisator voor een topje en legging o.i.d. (een jurk is niet handig aangezien de buik bloot gaat) die de zwangere kan dragen. Wat leuk is, is dat alle deelnemers een voorbeeld van een buikschildering meenemen waarvan ze denken dat deze afbeelding bij de zwangere past. Dan kan ze daaruit een keuze (of combi) maken.
  2. Gipsbuik: de gipsbuik kost bij dit arrangement € 90,- De buik kun je gelijk "kaal" meenemen of door mij laten bewerken. Het bewerken kan een aantal maanden duren en de prijs is afhankelijk van de gekozen bewerking. Vraag naar de mogelijkheden.
  3. Fotoshoot van de zwangere. Hierbij krijg je 15 digitale foto's van de zwangere dame (in hoge resolutie, zonder logo. Géén groepsfoto's inbegrepen. Zwarte achtergrond.) en kan ze leuke accessoires gebruiken en verschillende kleding setjes meenemen. Als het een verrassing is, zorg dan als organisator voor wat extra kleding zoals een mooie jurk, Beha of een topje die de zwangere kan dragen. De shoot duurt ongeveer een halfuur. Kosten € 85,-
 • Smash the cake:
  Een cake smash fotoshoot kost € 90,-. Weekendtarief €100,-
  De prijs is exclusief taartje; de taart mag je zelf meenemen (er zijn steeds meer winkels die leuke taarten aanbieden zoals de A.H. en Hema) maar ik wil de taart evt. ook voor je bestellen bij mijn taartenbakster.  Je krijgt 20 bewerkte digitale bestanden op hoge resolutie. Dit betreft een shoot van ongeveer 20 tot 30 minuten, aangezien de spanningsboog van de bijna-één-jarigen vaak nog niet zo hoog is ;) Binnen deze tijd heb ik al héél wat mooie en diverse foto's gemaakt. Ik heb zelf allerlei slingers, pompons, waaiers en confetti in allerlei kleuren, maar je mag uiteraard ook altijd zelf spulletjes meenemen. Ook kan ik heliumballonnen voor je regelen voor € 2,- per stuk.

  • Voor € 40,- extra regel ik, via een getalenteerden bakster, een prachtig cupcake-taartje voor je kindje, in kleuren en met vormen (hartjes, sterretjes, naam, figuurtjes, thema's zoals koekiemonster of eenhoorns etc.) geheel naar eigen wens. Een 'nude-taart' is ook erg in trek; deze is wat neutraler en stijlvol in zijn simpelheid. Mooie toppers zijn ook verkrijgbaar. In overleg is er veel mogelijk.

  • Tevens is het mogelijk om vooraf een korte reportage (zo'n 15-20 minuten) van jullie als gezin te maken. Hiervoor betaal je slechts € 70,- en krijg je 10 foto's extra. Denk hierbij aan pure (portret)foto's van uw kind, zonder taart en slingers e.d., van eventuele andere kinderen, van het hele gezin bij elkaar, van papa en mama samen, etc.
 • Buikschilderij:

  Je kunt kiezen uit drie pakketten:

  ~ Brons: Hierbij krijg je een buikschildering naar keuze zónder fotografie voor € 115,- Totale duur: ongeveer 60-80 minuten.
  ~ Zilver:
  Dit betreft een buikschildering inclusief een korte fotoreportage met zo'n 5 foto's voor € 145,- in totaal. Totale duur: ongeveer 80-100 minuten.
  ~ Goud: Bij dit pakket krijg je vooraf een zwangerschapsreportage van zo'n 20 minuten en krijg je 10 zwangerschapsfoto's. Daarna maak ik de bellypaint en krijg je ook hiervan nog een korte fotoshoot inclusief 5 foto's. Dus 15 foto's in totaal. Dit alles voor slechts € 165,- Totale duur: ongeveer 100-120 minuten.
 • Model voor een dag:
  De kosten hiervoor zijn dezelfde als de kosten van een algemene fotoshoot.

  En bij model voor één dag heb ik een heel leuke samenwerking met visagiste Kim Waterval van Arte del Bella uit Ternaard. Hiervoor hebben we meerdere pakketten samengesteld om een compleet arrangement aan te bieden:
  ~ Gouden pakket: Make-up + haar stylen € 50,- p.p.
  ~ Zilveren pakket: Feest/Glamour make-up: € 20,-
  ~ Bronzen pakket: Dagmake-up € 15,-

  • De prijzen die hierboven beschreven staan zijn voor de schoonheidsspecialiste en dus exclusief fotografie en reiskosten. De kosten voor Kim kun je direct bij haar in de salon afrekenen.
  • Zijn jullie in groepsverband, bijvoorbeeld voor een vrijgezellenfeestje? Mail Kim of mij voor een offerte op maat.
 • Dierenfotografie:
  De kosten voor dierenfotografie in de studio bedragen € 40,- voor één huisdier. Per extra dier komt er € 10,- bij. Het maximum aantal dieren is afhankelijk van de grootte van de dieren. Omdat dieren niet zo'n lange concentratie hebben, duurt de shoot ongeveer een kwartier tot maximaal een halfuur. Inclusief 15 digitale foto's. Deze foto's zijn alleen van het dier zelf, wil je er als baasje zelf bij op of foto's met je dieren en kinderen samen, dan kun je kiezen uit mijn pakketten van de 'algemene fotografie'. Op locatie kost een dierenshoot € 55,- exclusief reiskosten.
 • Bruidsfotografie:

  Momenteel fotografeer ik alleen de huwelijksreportages in bijv. bos of park met het bruidspaar en eventuele kinderen. Dit voor slechts € 150,- per uur! Vaak heb je dan aan een uur of 2 al voldoende voor een heel mooie reportage. Uitgebreidere bruiloften en grote groepen fotografeer ik vooralsnog niet meer. Ideaal voor low budget huwelijksfeesten!!

 • PRIJZEN VOOR DE KUNSTWERKEN:

 • Reiskosten vanuit Hantum (kop van Friesland):
  € 0,40 per kilometer. Berekend met Google Maps. Eventuele parkeerkosten worden in rekening gebracht. Mocht ik meer dan 50 km (enkele reis) moeten rijden, dan vraag ik € 0.50 per gereden kilometer.

 • Geboortecadeau:
  Een beschilderd item met bijv. naam en geboortedatum en afbeelding van het geboortekaartje. Erg leuk om te geven én om te krijgen! Een waardevol cadeau voor het leven... Het is mogelijk om het geboortekaartje op een allerlei voorwerpen te laten schilderen. Denk aan een kei, klok, stoeltje, (struisvogel)ei, billendoekjesdoosje, koffertje, vogelhuisje etc etc. Sommige items heb ik zelf (vraag naar de mogelijkheden) maar de meeste voorwerpen leveren mijn klanten zelf aan. Prijs in overleg; hoe groter het object, des te meer werk en dus hoe hoger de prijs. Ga uit van € 45,- voor kleinere objecten (klompjes etc), € 60,- voor middelgrote objecten (vogelhuisje, struisvogelei, luierdoekjesdoosje) tot maximaal € 75,- voor grote objecten (tafeltje, stoeltje, memoriebox). Eventuele verzendkosten bedragen € 10,-
 • Gebrande kunst:
  Hiervan varieert de prijs tussen de € 100,- en € 200,- afhankelijk van de grootte en het gekozen materiaal.
 • Borstafdruk:
  € 95,- voor een model naar keuze (buste met evt. een stukje schouder(s) of buik mee gegipst. De prijzen van de nabewerking van de gipsen buste zijn dezelfde als de prijzen voor de gipsbuiken; zie hieronder beschreven.
 • Gipsbuik:
 • € 100,- voor een gipsbuik met evt. je borsten, schouder(s) en een stukje van je bovenbeen mee gegipst. Dit betreft dan een "kale" buik, exclusief afwerking, ophangsysteem en bewerkingen. Wil je de handen erbij? Dit kost 20 euro per hand extra.

  DE PRIJZEN HIERONDER ZIJN ENKEL VAN DE DIVERSE BEWERKINGEN VAN DE GIPSBUIK/GIPSBUSTE... DUS MOCHT JE ZELF EEN (eigen of door mij gemaakte) GIPSBUIK OF BORSTBEELD HEBBEN, EN DEZE WILLEN LATEN BEWERKEN? DAN KUN JE HIER DE BEDRAGEN BEKIJKEN:


 • € 40,-/50 Mocht je eigengemaakte afdruk erg slap en/of oud zijn, dan bereken ik wat extra kosten voor het verstevigen. Dit omdat ik aan zulke buiken vaak veel extra gipsrollen kwijt ben. De kosten zal ik eerst met jullie bespreken, maar dit zal vaak zo rond de € 40,- tot € 50,- zijn.

 • € 60,- voor het verstevigen van je (door mij of zelfgemaakte) gipsbuik/buste + het aanbrengen van een ophangsysteem.

 • € 90,- voor het verstevigen van je (door mij of zelfgemaakte) gipsbuik/buste + het aanbrengen van een ophangsysteem + het gladmaken van het object zodat je er direct zelf mee aan de slag kunt.

 • € 100,- voor het verstevigen van je (door mij of zelfgemaakte) gipsbuik/buste + het aanbrengen van een ophangsysteem + het gladmaken van het object + het beschilderen in één enkele kleur.
 • € 100,- voor het stofferen (bijvoorbeeld van een geliefd jurkje, mooi stofje of met kant) Mocht je hierbij nog extra versiersels wensen zoals een met naam/datum bedrukt lint, bloemen, veren etc, dan komt er een kleine meerprijs (tussen de €10,- en €20,-) overheen. Incl. ophangsysteem.

 • € 125,- Een beschilderde gipsafdruk/buste (bijv. naar aanleiding van het geboortekaartje in het geval van een gipsbuik). Incl. ophangsysteem.

 • € 125,- Een portret van een foto van je baby op de gipsbuik geschilderd (dit besteed ik vaak aan een andere kunstenares uit). Incl. ophangsysteem.
 • € 140,- Voor het vrij mozaïeken van de gipsafdruk. Dit geld voor grof mozaïeken met (gekleurde) steentjes/stukjes in een kleur naar jouw keuze. Incl. ophangsysteem.

 • Vanaf € 180,- tot max. € 250,- Voor het maatwerk mozaïeken van de gipsafdruk. De prijs op aanvraag. Dit geld voor fijn mozaïeken met kleine 1x1 of 2x2 steentjes, spiegelstukjes en bijvoorbeeld patronen met bloemen of andere figuren. De prijs is afhankelijk van het gekozen ontwerp. (prijs is excl. het gipsen zelf). De reden dat dit zo prijzig is, is omdat de steentjes die ik hiervoor moet bestellen erg kostbaar zijn. Er zit enorm veel tijd in het uitzoeken van de juiste steentjes en ook het mozaïeken met deze steentjes is een tijdrovend proces... Incl. ophangsysteem.

 • € 190,- Een combinatie van beide mozaïekvormen is ook mogelijk, bijvoorbeeld de naam van je kindje in kleine steentjes, met grove tegeltjes er omheen. Deze prijs geldt ook voor de naam beschilderd tussen de mozaïeksteentjes in. Incl. ophangsysteem.

 • Prijswijzigingen voorbehouden.