PostHeaderIcon Werkwijze

Vooraf

Voorafgaand aan de fotoshoot bespreken we welk resultaat je uiteindelijk wilt bereiken en welke locatie hiervoor geschikt is. Het is belangrijk wensen en verwachtingen op elkaar af te stemmen, zodat we op één lijn zitten. Wanneer je zelf ideeën hebt, schroom dan niet dit te vertellen. Zowel van tevoren als tijdens de fotoshoot. Je kunt ook voorbeelden meenemen van foto’s die je mooi vindt. Je kunt gerust iemand vragen bij de shoot aanwezig te zijn. Deze persoon zou eventueel kunnen assisteren bij de reportage.

Het bewerken

Na afloop van de reportage selecteer en bewerk ik de mooiste foto’s. Hierbij hou ik vanzelfsprekend rekening met jouw wensen. Vind je sepia, zwart-wit of juist kleur het mooist? Of bijvoorbeeld een zwart-witfoto met een detail in kleur gelaten? Hou je van bepaalde kleurtonen, veel of juist weinig scherpte-diepte of een vage rand om de foto (soft-focus)? Wil je graag een close-up of full-body? Heb je littekens of plekjes die ik voor je moet vervagen? Houd je van kunstzinnige foto's, op een bijzondere manier bewerkt? Er is enorm veel mogelijk, dus laat vooral weten hoe jij het wilt! Hieronder zie je een aantal voorbeelden van bewerkte foto's.

Wat tevens nóg een mogelijkheid is, is om je eigen foto om zo'n manier te laten bewerken, dat het net lijkt alsof je in een andere omgeving/wereld staat. Vooral erg leuk voor kinderen. Deze afbeeldingen kun je ook prachtig gebruiken voor bijvoorbeeld posters, kaarten, CD-omslag etc. Dit bied ik aan in samenwerking met www.evenredig.nl. De prijs hiervoor is afhankelijk van de wens, en hiervoor zal een offerte op maat gemaakt worden. Evenredig kan ook het printen van het drukwerk verzorgen. Klik hier voor voorbeelden van deze unieke bewerking!

Via een link of op CD

Bij mij geen contactvellen met watermerk-logo er dwars overheen zodat je de foto's niet kunt gebruiken. Je krijg de mooiste (bewerkte) plaatjes via een link (hiervoor gebruik ik We-Transfer) toegestuurd. Natuurlijk in de hoogst mogelijke resolutie en vrij te gebruiken! Zo kun je de foto’s thuis rustig nog eens bekijken, op canvasdoek laten drukken, de mooiste laten afdrukken, er een fotoboek van maken en zoveel kopieën voor vrienden & familieleden maken als jíj wilt, zonder bijkomende kosten! Mocht je achteraf een foto extra willen laten bewerken kun je mij dit altijd laten weten. Je kunt er ook voor kiezen om -tegen kleine vergoeding- de foto's op CD toegestuurd te krijgen. Klik hier voor de scherpe tarieven!